Nachtleven in Antalya

In Antalya heeft u vele opties ten aanzien van een avond stappen, zowel in het oude centrum, rondom de jachthaven of in de buurt van de stranden.

Uitgaan in Alanya

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

In Antalya heeft u vele opties ten aanzien van een avond stappen. U kunt ervoor kiezen om het oude centrum, Kaleiçi, in te gaan en daar één of meerdere van de pubs en bars aan te doen. U kunt echter ook terecht in de wijk rondom de jachthaven. Hier vindt u de meeste bars en discotheken. Omdat het ’s nacht in Turkije warm blijft, zult u veel openluchtdiscotheken treffen. Typisch voor het entertainment in de clubs zijn de buikdansshows. De clubs horen in veel gevallen bij hotels, maar zijn meestal toegankelijk voor iedereen. Een ware belevenis is de grootste openluchtdisco van de stad, club Arma (voorheen Club 29). In Club Arma bevindt zich tevens één van de beste restaurants van Antalya. Geliefd is daarnaast de Olympos Disco, waar een lasershow onderdeel uitmaakt van het entertainment. De populairste club is volgens velen Ally.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Aan het strand

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Veel strandtenten in de buurt van het Lara strand en het Konyaalti strand veranderen ’s avonds in openlucht discotheken, dus wanneer u in de buurt van deze stranden verblijft kunt u daar zowel overdag als ’s avonds terecht. Hoewel het nachtleven in Kemer minder uitbundig is dan in Antalya, heeft u in deze badplaats ook genoeg mogelijkheden. In de plaats vindt u diverse bars met livemuziek, variërend van traditionele Turkse muziek tot internationele pop en rock. Een populaire club is Club Aura. Dit is eigenlijk een Russische club en wanneer u de club bezoekt zal Russisch de voertaal zijn en zult u één van de weinige niet-Russen op de dansvloer zijn.